Bilder från Thailand 2

I söndags blev det att åka till Familjen Salert's mangoplantage.
På vägen stannade vi till vid ett känt tempel (för thailändarna.) Var väldigt fint inuti.
Stannade på mangoplantagen en natt och på hemvägen stannade vi till vid ett högt berg med ett tempel på toppen och ca 200 trappsteg upp till templet, som munkarna ska gå ner för och få mat från byborna och sedan gå upp för trapporna igen och stanna i templet i tre månader och får absolut inte gå ut under den tiden. Varför, ingen aning. Nåt som har med deras religion att göra misstänker jag. Bilder från detta kommer här:

Templet på vägen dit:
tempel tempel tempel
tempel tempel


På mangoplantagen:

mangoplantage mangoplantage mangoplantage mangoplantage

mangoplantage mangoplantage mangoplantage

mangoplantage mangoplantage mangoplantage

 

Templet på vägen hem:

tempel tempel tempel

 

 

Am's mosters Chihuahua har fått valpar och hon vill ge mig en av dem+mat, som en present. Men jag kan och vill inte ta med henne hem, även fast jag vill, då stackarn måste sitta i karantän i 4 månader osv först och sen har jag inte riktigt tid för en hund. Men titta så bedårande söt hon är!

valp valp

 

Idag, tisdag, åkte vi en snabbis till "Monkey town" där det är massor av apor som bor. Söta var dom, vi köpte popcorn att mata dom med. Tyvärr var dom mer rädda för kameran än för mig så fick ingen bild på när dom tog maten ur handen på mig.

apor apor apor

apor apor

 


Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Malin!Tjusiga bilder =)Nu ser jag fram emot en uppdatering - det var ett tag sedan du skrev nåt ;-)Hoppas att allt är bra och att du kan njuta av sol, bad och upplevelser!Kramar från pappa

2010-03-12 @ 20:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0