Sickling

Hmm.. nåt står inte helt rätt till med min mage. Började igår när jag kom till jobbet. Hade skitont i magen hur länge som helst och det ville inte släppa, dock gick det över när jag kom hem så tänkte att fine, var säkert bara nån bubbla eller så. Var samma känsla som man har nät det sitter en bubbla i magen. Imorse när jag vaknade mådde jag helt OK så lubbade iväg till jobbet på cykeln i totalt mörker, kommer fram och känner direkt att nej, jag är inte OK. Magen krånglade direkt, fick inte i mig någon frukost, var inte ens sugen på det fast jag inte ätit sen 19.00 dagen innan. Så fort jag reste mig fick jag känslan av att jag behövde spy och det är inte så kul att känna när man har 7 timmar kvar av jobbdagen. Så iväg med ett sms till repachefen i hopp om att hon kunde komma in och lösa av mig så jag fick åka hem och försöka bli frisk.
Hon kunde komma in, tack och lov, nån timme senare. Så vid 10.00 fick jag åka hem. Magen känns liite bättre nu men den morrar och vänder sig och krånglar fortfarande.. vette sjutton vad det kan vara. Om jag kanske ätit något dåligt eller så? För känner mig inte sjuk för övrigt utan det är bara magen.. jaja, får hoppas på att det går över.

sjuk hund

Ikväll ska jag hur som helst få besök av Jens. Vi ska laga potatisgratäng och nåt gott kött till, sen blir det film och slapp lördagskväll. Ska bli skoj!

Har köpt en vaxduk till köket också så det är lite juligt här hemma, orkar nämligen inte byta ut gardinerna jag har. Nästa helg åker julpyntet upp, är ju första advent nästa söndag. Tills dess ska jag dessutom införskaffa en chokladkalender, finns att köpa på Rusta för 9.90:- :D

Ha det gött, gott folk!

Fars Dag!

Fars Dag

Personalfest 1 November ÄGDE!!

Tror aldrig jag haft så kul som jag hade igår. Sjukt rolig aktivitet och superkul att se att så många verkligen gått in för temat halloween! Mer personalfester åt folket säger jag bara :D

Vi började kvällen med en aktivitet som annordnades av eventbolaget Skoj , aktiviteten kallas för "Kreativa paketet".
"Med omgivningen som spelplan i en kreativ och fartfylld poängjakt vinner den grupp som är mest kreativ. Kvällen avrundas i en lika inspirerande miljö på en restaurang i centrala Uppsala.

Aktiviteten startar och lagledarna får var sin mobiltelefon och instruktioner i 5 min. Därefter startar spelet som går ut på att lagen svarar på frågor och tar sig an uppdrag som kommer i mobilen. Här gäller det att vara mångsidig, spelplanen är omgivningen och det gäller att ta fram lagets kreativa förmåga.

Grupperna går i mål vid den restaurang där kvällens middag skall avnjutas. Där blir det först prisutdelning där vinnande laget koras. Sen bjuds det till bords och en läcker middag serveras."

Sprang runt som galningar igår kväll, så var det någon som såg massa utklädda folk irra runt i stan vid 20.00 igår så var det vi :D Motion fick man iallfall. Så SJUKT KUL! Absolut något jag rekommenderar ALLA att testa på!!!

Efter det så åt vi god middag i restaurangen på jobbet och sen blev det dans på Orange :) En superlyckad kväll!

jag troll Min utstyrsel för kvällen. Malin; The troll!


RSS 2.0