Heldag med småbarnen :)

På onsdag, nästa alltså, dvs 1 Juli, så ska jag ta med mig småsyskonen på en heldag i stan. Ska bli riktigt mys!

Tänkte att vi skulle börja med att gå till Biotopia och sen vidare till Tropiska Växthuset en stund innan
Pelle Svanslös-promenaden börjar klockan 11.00
När vi gjort det så blir det lunch någonstans i staden.
Sen blir det nog Evolutionsmuseet då de inte har öppet så länge.
Efter det tar vi en tripp till Pelle Svanslös Huset och fikar där och avslutar även dagen där.

syskon

Globetrotters?!

Vi satsar på en mini-semester i slutet av augusti-början av september :)

Längtar så, ska bli så kul att resa iväg med Dig vännen min!
Var alldeles för längesen vi gjorde något tillsammans! <3mätning

Ska iväg till jobbet nu men måste bara berömma mig lite. Har ju som sagt cyklat varje dag i 1 månads tid och gått ner i vikt, men inte vetat hur mkt osv. Kom på att jag för 2 månader sen mätte olika kroppsdelar och kollade nyss vad skillnaden är.

Såhär såg det ut för 2 månader sen:
Byst         90 cm
Armar      30 cm
Midja       74 cm 
Höfter      102 cm
Lår           57 cm

Såhär ser det ut nu:
Byst         85 cm (-5 cm)
Armar      29 cm (-1 cm)
Midja       70 cm (-4 cm)
Höfter      95 cm (-7 cm)
Lår           54 cm (-3 cm)

Hasta La Vista Baby

Misslyckad midsommar..

Började midsommarafton med att cykla hem från jobbet, eller det var tänkt att jag skulle göra det. Men när jag kommer ut till cykeln så är bakhjulet helt platt.. Var bara att dra hem cyklen, fick ju motion ändå. Väl hemma sprang jag in och hämtade cykelpumpen för att se om det blev något bättre. Tror jag pumpade i 10 min utan resultat. Tyckte nämligen att det var lite luft kvar i det igår kväll men så mycket luft försvinner inte på några timmar.. Så jag har punka..
Tänkte att äh, skit samma. Fixar det när jag vaknat för nu måste jag sova så jag orkar jobba natt.
När jag väl vaknade och började leta igenom skrubben efter reparerings-sats så gick det upp för mig att jag har inget sådant.. SUCK. Så var bara att sätta sig framför datorn för att försöka hitta något smartskaft som lyckats laga punka utan det lilla kitet, men icke. ALLA använder sig av det. Så ringde pappa och frågade och han sa att ICA lär ju ha det men frågan är om det är öppet. Jodå, säger jag. Det ska vara öppet, dom har öppet alla andra dagar om året 8-22 utan avvikelser för diverse högtider och röda dagar. Så skenade dit i tron om att de även denna dag skulle ha öppet i vanlig ordning. Men icke sa nicke, där var det tvart och igenbommat. S*tan i h*levete då!! Inte har jag tid att ta mig till en mack heller för att chansa på om dom har öppet.
Vägrar betala 30 kr för att åka buss så var bara att traska in till stan. Gick på ca 30 min i rask takt. Sen vet jag inte om jag tog den smartaste och snabbaste vägen in, tvivlar starkt på det. Men jag kom fram i tid iallafall och fick återigen motion!

Nu på jobbet så var jag lite för snabb för mitt eget bästa och stängde kassa 3 (dvs sista kassan för dagen) och kom sen på att det är ju ett rum kvar att checka in. Får hoppas på att de inte vill fixa klart med betalningen nu, för då blir det svårt. Kan nämligen inte öppna kassa 1 förrens jag gjort nattkörning etc.. Men det löser sig nog.
Så nu ska jag roa mig med att pilla mig i naveln tills vidare. Har lite för mkt energi för att jobba nattpass känner jag.. Måste göra av min energi nånstans. Typ lära mig att vara ute och springa och faktiskt gå på gympapass när jag har gymkort. Tar tag i det efter midsommarhelgens slut! :D

Glad midsommar på er och hoppas att ni gjort roligare saker än sovit, försökt fixa punka och jobbat!

My friend!

I have a friend. A very good friend actually.
To be honest, I have several good friends,
but right now I'm thinking of one special friend.
My friend is sweet and caring, loves me for me being me.
My friend is one of the nicest person I've ever met.
My friend and I share the same ideals,
as I said earlier today: Great minds think alike!
My friend is there for me when I'm sad, but also when I'm happy.
My friend makes me smile even tough I'm down.
My friend knows almost everything about me.
My friend is a wonderfull person.
My friend, I LOVE you!A cirkle is round and has no end - that´s for how long you will be my friend...!

Shopping

Idag efter jobbet begav jag mig till Gränby Centrum för att kolla lite i butikerna. Slutade med att jag kom hem med varor från sex stycken butiker ;) Jag unnade med andra ord mig själv med en helt ny garderob, för att ja kommit i form av cykling och nyttig mat. Märkte även när jag provade kläder att de flesta 38 el M var för stora :D

Första bilderna är från H&M
kläderkläder

Dessa bilder är från KappAhl
kläderkläder


Denna från Gina Tricot
kläder

Denna från Lindex
kläder


Blev en mascara och ett par skor också :)
kläder

Dubbelmacka

I torsdags jobbade jag 07.00-15.00 men blev att jag stannade kvar hela nästa pass också för att prata tjejsnack med Petra som böt av mig. Det var relativt lugnt på hotellet så var kul att göra henne sällskap och snacka. Sen var det bara hem och sova för jag började 07.00 igen i fredags.

Rätt mycket att göra på fredagen, en hel del utcheck och rätt mycket telefonsamtal och mail + konferenser i huset men inte så stressigt ändå. Vid 12.00-tiden fick vi veta att Helena, som skulle byta av mig 15.00, hade fått en låsning i ryggen och kunde inte ta sig ut sängen så Fia hade hört av sig till Petra, Kristin, Henrik och t.o.m. Björn för att höra om någon av dem kunde hoppa in och jobba men jag sa att "Jag tar kvällspasset jag, det är lugnt!" Så så fick det bli.
Jag fick både lunch, förrätt och varmrätt som tack. Mycket god mat var det :D

Det var en hel del som hände på hotellet under kvällen, två stora fester i restaurangen och en del incheck. Var trevligt men framåt 21.00 var jag riktigt rastlös, fanns inte mycket att göra just då så jag fixade lapparna som vi har sittandes vid repa-bänken, skrev om de som var gamla och slitna och flyttade om lapparna så att det var mer sammanhängande. Gick ut i lobbyn och rättade till flyers och broschyrer och puffade kuddar osv.

Mattias, nattisen, kom in vid 22.00 och såg rätt fundersam ut över att jag var där eftersom att det var jag som böt av honom på morgonen. Så förklarade hur det låg till så då böt han om och gick nattrundan direkt så jag kom från jobbet 22.35 istället för 23.00 som är vanliga sluttiden. Det var snällt!

Det öste ner när jag kom ut från hotellet så jag tänkte att "screw this shit, I'll take the bus" och började gå mot stora torget, när jag kommit runt hörnet, nästan vid linnéträdgården, märkte jag att jag glömt mobilen så bara att vända. Så, vi provar igen. Går mot stora torget, tar ut en 100-lapp när jag är där så jag kan åka bussen och ser på monitorn att det är 25 min kvar innan den går. Jag orkade inte vänta i 25 min på bussen så gick tillbaka till hotellet och tog cykeln istället. Rätt så genomblöt när jag kom hem och skulle inte förvåna mig om jag åker på en förkylning efter detta!

Gick och la mig vid 00.20 för jag var så trött. Idag vaknade jag första ggn vid 11.00 och då hade jag jätteont i halsen :S Men ställde väckarklockan på 13.00 och när jag vaknade nu hade jag bara lite ont i huvet och inte så ont i halsen.
Så nu ska jag duscha och fixa mig, sen drar jag till jobbet.

Hasta La Vista, Baby!

Personalfest Juni 2009

I söndags var det personalfest på jobbet.
Började 14.00 med olika aktiviteter beroende på kön, dvs killarna fick åka iväg på pistolskytte och vi tjejer fick
fot-och hansSPA och massage tillsammans med champagne och frukt. Väldigt trevlig start på det hela!

Vid 17.00 fortsatte vi upp till smultron och hade fördrink, vid 18.00 var det dags för middagsbuffé inne i festvåningen.
Underbart god mat, som alltid, och trevligt sällskap. Bengt Dalqvist (Daniel i skilda världar) var där och hade ett musikquiz med oss! Underhållande och roligt!

Efter middagen drog vi in till Orange för fest och oj vad fest det blev! Kom därifrån vid 03.00.

Med andra ord; en mycket lyckad personalfest!

Husdjur

Nu har min hamster kommit hem!
En svart guldhamster som har vita tassar, är vit på hakan och har en vit raggarrand på magen ;)

Han heter Mexx och ser ut att gå på duracell-batterier. Han har sprungit runt i buren sen vi kom hem vid 18.00.
Han givk och la sig en stund i sitt hus men efter 10 min vila är han igång igen.


RSS 2.0