20 år och ny tattoo!

Idag fyller man 20 år, jäkligt nice. Var med mina vänner igår och firade det, en väldigt lyckad kväll som jag kommer leva länge på!

I fredags passade jag även på att införskaffa min tredje tatuering,
en fjäril i profil med texten "That's what I like about life . . . Choices"
tattoo

In a bad mood..

Hade en trevlig kväll hos Jesper igår och hade sett fram emot en trevlig kväll idag med en annan viss person som skulle komma hem till mig vid 18.00, så jag hade planerat att tvätta 15.00-19.00 så jag har det gjort, sen städa lägenheten, diska och städa hamsterburen så att lite nytta blev gjord när man är ledig innan man får besök. Men vid 14.00 får jag ett sms varvid det står: "Jag vet att vi sa att vi skulle ses idag men jag måste hjälpa pappa så vi får ta det en annan gång."

Vadå arg?! HATAR när man bestämt saker och sen säger personen, SAMMA DAG, att det inte blir av..
Det mest frustrerande jag vet!
Så nu sitter jag har hemma, utan något positivt att se fram emot ikväll,
ingen lust att städa längre och är allmänt pissed off..
Är förvisso så gott som klar med tvätten och har städat hamsterburen, men har fortfarande disken och städningen kvar men har ingen motivation kvar.. Sen gör det inte saken bättre att vinägerblandningen, för att bli av med bananflugorna, inte fungerar.. Har ingen lust att stå och diska i en svärm av äckliga små insekter direkt..

Så är det tillbaka till jobbet imorgon men det har jag ingen lust med längre...
grymtFramtidsplaner

Sorry att jag är seg med uppdatering men jag har så många bollar i luften just nu..

Min höst kommer vara fullspäckad konstant tror jag. Men det känns skönt, ska lägga upp ett schema för mig själv så jag vet vad jag ska göra alla dagar i veckan.
Så mkt jag vet hittills iaf är:
29/8 Födelsedagsfirande med kompisarna
30/8 Inskrivning
That's about it :P

Jag ska komma igång med friskis & svettis igen, träning två ggr/veckan, vilket jag ser fram emot.
Sen kommer jag börja plugga Matte C och Biologi A på distans samtidigt som jag arbetar och så ska jag ta tag i mitt körkort så jag har det innan årets slut. I vår kommer jag läsa Matte D och Biologi B, även det på distans. Höst- och vårterminen därpå blir det Fysik A&B samt Kemi A&B.

2011 ska jag söka till en utbildning som jag verkligen hoppas innerligt att jag kommer in på. Är redan nu exalterad och inställd på att verkligen göra detta, att det är vad jag vill, vet att det är två år kvar men skönt att veta vad jag ska ägna mig åt i 8 år framöver, då utbildningen är 5,5 år och jag måste läsa basämnen som jag saknar som kommer ta två år!
Nämligen: VETERINÄR!
vet

RSS 2.0