Uppdatering - Thailand

Hej allesammans. Förlåt för att jag inte uppdaterat på ett tag men har varit mkt att göra och svårt att hitta internet som fungerar.
Har haft en dunderbra vecka på Phuket, trots matförgiftningen. :) Är tillbaka i Bangkok sen i fredags och det är varmt och svettigt. mest soldis så blir inte mkt av att sola... tyvärr. Så mesta av färgen kommer väl att vara borta lagom tills dess att jag kommer hem kan jag tro.
Nu är det inte långt kvar innan jag tar planet hem mot kallare breddgrader. Ska blir rätt skönt ändå, få komma hem till familj och vänner och slippa svettas såfort man lyfter minsta finger, börjar bli rätt irriterande :P

Jag har köpt en gigantisk resväska så jag får med mig allt hem, vägde den idag efter ännu en vända med massa shopping, den väger 19 kg så det blir perfekt. Då har jag ett kilo att spela på utifall vågen på flygplatsen skulle väga annorlunda. Har inhandlat en systemkamera också, dunderbra är den. Blir skitfina bilder med underbara färger, så det köpet är jag nöjd med!

Nu ska jag fixa mig inför fest ikväll, blir dock rätt lugnt för min del, inte så supertaggad. Imorgon blir det att ta det lugnt och dubbelkolla all packning så jag får med mig allt hem, för på torsdag morgon åker jag till flygplatsen. Planet går 09.20 (lokal tid) så lär vara där till kl 07.00, så det blir tidig uppgång.

Hoppas allt är bra med alla er hemma i sverige. Ses om några dagar.
Många kramar!!!

Bilder från Thailand 2

I söndags blev det att åka till Familjen Salert's mangoplantage.
På vägen stannade vi till vid ett känt tempel (för thailändarna.) Var väldigt fint inuti.
Stannade på mangoplantagen en natt och på hemvägen stannade vi till vid ett högt berg med ett tempel på toppen och ca 200 trappsteg upp till templet, som munkarna ska gå ner för och få mat från byborna och sedan gå upp för trapporna igen och stanna i templet i tre månader och får absolut inte gå ut under den tiden. Varför, ingen aning. Nåt som har med deras religion att göra misstänker jag. Bilder från detta kommer här:

Templet på vägen dit:
tempel tempel tempel
tempel tempel


På mangoplantagen:

mangoplantage mangoplantage mangoplantage mangoplantage

mangoplantage mangoplantage mangoplantage

mangoplantage mangoplantage mangoplantage

 

Templet på vägen hem:

tempel tempel tempel

 

 

Am's mosters Chihuahua har fått valpar och hon vill ge mig en av dem+mat, som en present. Men jag kan och vill inte ta med henne hem, även fast jag vill, då stackarn måste sitta i karantän i 4 månader osv först och sen har jag inte riktigt tid för en hund. Men titta så bedårande söt hon är!

valp valp

 

Idag, tisdag, åkte vi en snabbis till "Monkey town" där det är massor av apor som bor. Söta var dom, vi köpte popcorn att mata dom med. Tyvärr var dom mer rädda för kameran än för mig så fick ingen bild på när dom tog maten ur handen på mig.

apor apor apor

apor apor

 


RSS 2.0