Lagen om alltings jävlighet!

Varför kan jag aldrig ha tur med saker för? Blir så TRÖTT på det här nu. Vad ska jag börja att gnälla på? Jo, tror jag börjar med min "älskade" cykel. För inte trodde ni väl att problemen med den var över? HAHA knappast. Just nu står den parkerad i Ekebygymnasiets cykelställ, egentligen tycker jag den passar bättre på botten av Fyrisån eller nåt sånt. Anledningen till denna är att när jag, i lördags, var påväg till Ica Väst i Flogsta för att möta upp Jens för att åka hem till mamma på middag, måste stanna med cykeln precis innan hydrpmacken vid Ekeby, för att mitt bakdäck ska *PANG* och sen var det platt. Hur mkt otur man man ha med en cykel egentligen? M.a.o, bakhjulet sprängdes. SUCK!!! Så just nu lånar jag syrrans cykel..

Den andra grejen är att jag, i fredags kväll på jobbet, småsnubblade över min datorsladd och det räckte tydligen för att den inte ville leva längre... delen närmast dosan är trasigt.. det där plastskyddet som sitter runt kabeln har gått upp så man ser kabeln och det räcker tydligen för att strömmen inte ska få någon kontakt med datorn.. och mitt batteri höll ungefär 1 timme efter det sen var jag helt datorlös. Så jag ringde till Elgiganten i lördags för att höra om dom hade någon multiadapter inne och ja, det skulle dom ha. Så när jag slutat jobbet i lördags så lobbade jag över dit och fick tag på någon som jobbar där och frågade efter en sådan. Får som svar att "Ja, vi ska ha dem här, egentligen, men det har blivit fel med leveransen så de kommer på måndag eller tisdag. Men annars är ju Clas Ohlssons och Teknikmagasinet bra på såntdär så kolla där." Jag hade inte tid med att kolla på det eftersom jag skulle på middag. Så jag åkte till Clas Ohlssons idag innan jobbet istället, hittar efter många om och men EN, jo fanns bara en kvar. Men då var istället priset hutlöst! De ska ha 800 jävla kronor för en ADAPTER!!! Så det sket jag i. Får försöka hitta någon tekniker som kan fixa min sladd istället..

Den tredje grejen är att när jag fyllde år så fick jag presentkort på Stjärnurmakarna av pappa & Lena så i onsdags köpte jag en jättefin svart facit-klocka för 595:-. Igår, lördag, så ser jag att en av de svarta rutorna på själva urramen har lossnat, så när jag tittar på armbandet ser jag att även där har det lossnat färg på de svarta rutorna. Det är som trisslotter, färgen försvinner när man drar med fingret över dem. Så imorn blir det jag och Jens som går tillbaka till Sjärnurmakarna och klagar. Eller jag går dit med klockan och Jens klagar, för jag kan inte sånt :)

Ikväll när jag slutat blir det dock film, mys och godis hos Jens, nånting positivt iallafall.

Hej sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0